Nieuws

Nieuws van Parnassia

13 juli 2020

regulier_De+Oude+Keuken+aangepast.jpg
Restaurant De Oude Keuken in Castricum heeft haar deuren weer geopend! Met een nieuwe lunchkaart en elke week een nieuw afhaalmenu ontvangen we jullie weer graag.

Directeur Brigitte van Campen: “Eindelijk kunnen we weer gasten ontvangen! Wel iets anders dan voorheen: minder tafels en reserveren aan de deur. Net als elke horecaonderneming hebben ook wij onze service elke keer afgestemd op de veranderende omstandigheden. Maar onze leerling-medewerkers stonden alweer te trappelen!".

De Oude Keuken is zeven dagen per week van 9.00 tot 17.00 uur geopend voor een heerlijke lunch, high tea of gewoon een lekkere cappuccino met heerlijk gebak van Fermento of Bak’m. ‘s Avonds is De Oude Keuken op aanvraag beschikbaar voor feesten, partijen en groepsdiners. Van vrijdag t/m zondag tussen 14.00 en 17.30 uur is het mogelijk af te halen en tussen 16.00 en 17.30 uur bezorgen wij gratis in Bakkum. Uiteraard houden ook wij ons aan de nieuwe maatregelen, want jouw en onze veiligheid staat te allen tijde voorop.

Bekijk hier de nieuwe lunchkaart of het wekelijks vernieuwde afhaalmenu.

We zien je deze zomer graag weer terug op ons heerlijke terras!

Meer informatie of reserveren? Kijk op https://www.deoudekeuken.net/