Banner art-leefstijl

Kom naar het ART en leefstijl festival in Den Haag!

Maak kennis met de afdeling Langdurig Intensieve Behandeling van Parnassia

Maak kennis met de afdeling Langdurig Intensieve Behandeling van Parnassia

  • Wanneer? Vrijdag 3 mei 2024 
  • Hoe laat? Van 14:30 uur tot 18:00 uur
  • Waar? Op het terrein van Parnassia Groep, Monsterseweg 75 in Den Haag 
  • Voor wie? Iedereen is welkom! Meld je aan

Hoe is het om bij Parnassia te werken met cliënten die langdurig in de ggz verblijven? Hoe ziet een kliniek van Langdurig Intensieve Behandeling eruit en wat doen ze daar? Op welke manier krijgen mensen die lang in de ggz verblijven toch een frisse blik op herstel? Wat is de ART-methodiek*, hoe werkt dat in de praktijk en hoe worden cliënten daar beter van? Welke functies zijn er binnen deze afdeling en hoe kan jij hier met jouw zorgachtergrond aan de slag?

Kom langs! 

Antwoord op al deze vragen krijg je op vrijdag 3 mei tijdens het ART & Leefstijl Festival. Ontmoet collega ́s, cliënten en hun naasten en ontdek alle mogelijkheden die we jou én onze cliënten te bieden hebben. Volg een van de presentaties voor meer tekst en uitleg over werken bij Parnassia. Dé gelegenheid om vragen te stellen! Een aantal klinieken worden opengesteld, er is een markt vol kraampjes, er zijn rondleidingen en we sluiten af met een hapje en drankje. Kom sfeer proeven!
 

ARt fest

Programma

14:30 Ontvangst
14:45 Presentatie bestuur Parnassia
15:00 Presentatie over de afdeling Langdurig Intensieve Behandeling – een frisse blik op herstel van collega´s en één van onze cliënten
15:30 Presentatie over de mogelijkheden voor het werken bij Parnassia  
16:00 Hapje en drankje - ondertussen is het mogelijk deel te nemen aan een rondleiding over het woonzorgpark  
18:00 Afsluiting  

Voor wie is deze dag? 

Iedereen is welkom tijdens het ART en leefstijlfestival. Ben je benieuwd hoe het is om te werken bij Parnassia? Kom dan vooral langs. Deze dag is ook bedoeld voor cliënten en hun naasten, collega´s en voor partners waar Parnassia veel mee samenwerkt. Kom dus gerust langs! 

Kennis- en oriëntatiemarkt

Ben je helaas verhinderd deze dag, maar wil je wel graag meer weten over werken bij Parnassia Groep? Bezoek dan onze Kennis- en oriëntatiemarkt op 30 mei a.s.  
 

*ART-methodiek: ART staat voor Active Recovery Triad. ART is een methodiek die uitgaat van de behoeften, drijfveren en wensen van de cliënt in de langdurige ggz verblijfszorg. Het gaat daarbij om gewone dagelijkse levensbehoeften zoals het hebben van een eigen woonomgeving, werk, financiële zekerheid, vrienden, een relatie, etcetera. Het gewone weer mogelijk maken is dan ook de belangrijkste missie waar ART zich voor gesteld ziet staan. En dat is een hele kunst!