Banner vacatures ouderenpschiatrie

Ouderenpsychiatrie, een mooie uitdaging!

Een specialisme waarin alles samen komt

Een specialisme waarin alles samen komt

Het stellen van een diagnose en het behandelen van psychische aandoeningen bij ouderen kan een uitdaging zijn. Er is vaak sprake van lichamelijke veroudering of chronische ziekte, cognitieve achteruitgang en levensfaseproblematiek. Het is niet altijd direct duidelijk op welke wijze deze samenhangen of elkaar beïnvloeden. Door de inzet van diverse expertises en door de betrokkenheid van naasten is er veel mogelijk in het bieden van de juiste zorg. 

Als je woonachtig bent in Noord-Holland, een zorgdiploma hebt en klaar bent voor een nieuwe stap, neem dan alvast een kijkje bij onze vacatures ouderenpsychiatrie of plan een koffiedate in om eerst eens kennis te maken!

Aanmelden koffiedate

Ben jij (nog) niet volledig opgeleid voor een van de vacatures? Ook dan gaan we graag met jou in gesprek. Of je nu verzorgende, verpleegkundige, psycholoog of arts bent, in onze Parnassia Academy stomen wij je klaar voor de ouderenpsychiatrie.

Aanpak vanuit verschillende disciplines

In de ouderenpsychiatrie komt eigenlijk alles samen. Je zorgt, steunt, troost en verbindt. Maar wat je ook doet is signaleren, stimuleren, beslissen, bewaken en improviseren. Je werkt met ouderen met cognitieve problemen, die daarnaast vaak ook lichamelijke aandoeningen hebben. De uitdagende casuïstiek en ingewikkelde vraagstukken vragen om specialistische kennis en vaardigheden en een aanpak vanuit verschillende disciplines. Daarom werk je in een team vanuit je eigen specialisme nauw met elkaar samen aan het herstel van je client. In de ouderenpsychiatrie leer je iedere dag iets nieuws.
Bij Parnassia zijn we onder andere gespecialiseerd in psychiatrische problematiek voor ouderen in combinatie met fysieke, cognitieve en levensfase problemen. We bieden ambulante en klinische hulp voor cliënten van ongeveer 65 jaar en ouder. Dat doen we onder andere vanuit onze moderne ouderenkliniek op het Landgoed Duin en Bosch in Castricum. 

Volop mogelijkheden in de ouderenpsychiatrie

Voor de kliniek in Castricum zijn we op verschillende afdelingen op zoek naar Verpleegkundigen, een Verzorgende IG, een Helpende, een Klinisch casemanager en een GZ-psycholoog. Klik op de vacature van je keuze om meer te weten te komen over de vacature:

Hebben we je enthousiast gemaakt over werken in de ouderenpsychiatrie? Wil je een dagje meelopen? Vooraf een rondleiding krijgen in de ouderenkliniek in Castricum? Vul dan het aanmeldformulier. Onze recruiter Coen van Eck neemt dan snel contact met je op om kennis te maken. Direct solliciteren mag natuurlijk ook. Upload dan meteen je cv. 

Video's werkervaringsverhalen

Wil jij van onze eigen mensen horen waarom zij voor ouderenpsychiatrie hebben gekozen? Bekijk dan de video's:

•    Wat maakt jouw werk leuk? 
•    Wat vind jij belangrijk in een baan?   
•    Mijn meest bijzondere moment 
•    Waarom werk je hier? 
•    Wat maakt ouderenpsychiatrie leuk? 
•    Wanneer ga je met een goed gevoel naar huis?