Werken en leren kop

Werken en leren

Werken en leren

Op onze vacaturepagina staan alle vacatures van Parnassia. Parnassia behandelt en begeleidt (jong)volwassenen met ernstig psychiatrische aandoeningen (EPA) en ouderen met psychiatrische problemen en dementie.

Heb je affiniteit met deze doelgroep en sta je sterk in je schoenen? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. We hebben in de regio Noord-Holland en Haaglanden verschillende vestigingen, dus er is altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Parnassia maakt onderdeel uit van Parnassia Groep. Door de verschillende specialistische zorg die we bieden, zijn er ook altijd mogelijkheden om je te oriënteren op andere doelgroepen. Onze recruiters kunnen je hierbij helpen en een dag meelopen met een afdeling kan altijd. Laat ons weten wat je wilt, we denken graag met je mee. 

Wat bieden wij collega's?

Permanent leren is een professionele opdracht voor iedereen die bij ons werkzaam is. Wij hebben een eigen Parnassia Groep Academie die het klimaat stimuleert voor opleiding en onderzoek binnen Parnassia. Op dit moment lopen er meer dan 150 onderzoeken binnen Parnassia Groep. Deze variëren van onderzoek naar neurocognitieve stoornissen tot interculturele psychiatrie. Ook hebben we de ambitie meer afdelingen te krijgen met een TOPGGz-erkenning. Verder bieden we verschillende trainingen die bijdragen tot persoonlijke en professionele groei en een uitgebreid pakket met arbeidsvoorwaarden. Je salaris is conform cao ggz.

Stagelopen of opleiding volgen

Een stageplek of een leer-werkplaats bieden je een mooie kans om te kijken wat het werken in de ggz inhoudt. Hieronder enkele mogelijkheden

  • Het Zorg Innovatie Centrum (ZIC) is een programma voor mbo- en hbo-studenten die stage lopen of werken-leren bij  Parnassia in de regio Den Haag. Samen met zorgprofessionals proberen studenten een innovatieve oplossing te bedenken voor problemen waar ze tijdens hun leerplek tegenaan te lopen. Het ZIC verbindt mbo- en hbo-studenten en enthousiasmeert aankomende professionals over het werk in de geestelijke gezondheidszorg.
  • Bij Parnassia Groep (waar Parnassia onderdeel van uitmaakt) heb je veel stagemogelijkheden: in de cliëntenzorg, in ondersteunende functies en in onderzoek. Bekijk de mogelijkheden.

BBL-4 opleiding bij Parnassia in regio Noord-Holland

Parnassia biedt in de regio Noord-Holland de mogelijkheid om de vierjarige BBL-4 opleiding tot verpleegkundige in de psychiatrie te volgen. Ook bieden we een verkorte, driejarige opleiding. Beide opleidingen zijn een combinatie van werken en leren. Degenen die deze opleiding volgen, werken als leerling verpleegkundige bij Parnassia en krijgen daarvoor salaris betaald.

Vanuit onze Parnassia Groep Academie leiden we professionals op in alle vakgebieden van de ggz met erkende opleidingsplaatsen.

Onderzoeksplaatsen

Parnassia Groep biedt onderzoeksprogramma's binnen het complete spectrum van zorgprogramma's en multidisciplinaire thema's. Bij interesse is er mogelijkheid om aan deze programma’s deel te nemen of aan te sluiten bij verschillende specialismegroepen. Naast kennis en consultatie zetten deze experts lijnen uit voor scholing, onderzoek en innovatie. Er is volop te ontdekken binnen Parnassia.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over werken bij Parnassia? Of wil je meer weten over jouw mogelijkheden binnen Parnassia Groep? Neem dan contact met ons op of mail naar: wervingsbureau@parnassiagroep.nl.