paginakop nieuwsdetail

Componence Asset List

Marieke+en+burg+Castricum+gala+2024+849+x+424.jpg
20 maart 2024

Galadiner voor cliënten en mantelzorgers van Parnassia

Na enige jaren zonder, vond dinsdag 19 maart alweer het achtste galadiner in het gemeentehuis van Castricum plaats. Ruim 70 cliënten van Parnassia kregen samen met hun mantelzorgers een heerlijk vijf gangen-diner aangeboden.
** wij hadden graag foto's willen laten zien van deze zeer geslaagde avond, maar uit privacy overwegingen kunnen we geen foto's van de gasten publiceren.

Vrienden Parnassia Groep maakte het mogelijk dat het gemeentehuis van Castricum werd omgebouwd tot een sfeervol restaurant.

Dankzij de sponsoren Huuskes, de gemeente Castricum, bouwbedrijf ABB Ontwikkeling BV, F. v.d. Vooren BV, PIDZ Alkmaar en Pink Roccade was het mogelijk om deze avond aan te bieden.

De gasten ontvingen een warm welkom van burgemeester Karen Heerschop van de gemeente Castricum en Marieke van de Ven, bestuurder van Parnassia en Reakt. Vervolgens werden zij naar hun tafels begeleid door de gastheren en -dames van de zwarte brigade, samengesteld uit sponsoren, het college van B&W, bestuurs- en directieleden en medewerkers van Parnassia.

“We zagen de mensen genieten en wij als zwarte brigade zijn trots dat wij hier onderdeel van mochten zijn. Ik heb zelf ook erg genoten. De mensen zijn zeer ontwapenend en ik heb spontane gesprekken gehad met de cliënten.”
Burgemeester Heerschop van Castricum

De avond werd opgeluisterd door muzikaal entertainment verzorgd door shanty- en folksongkoor De Skulpers. Op het culinaire menu stond onder meer een klassieke steak tartare met truffelmayonaise en kwartelei, een bisque met zeevruchten en een duo van zacht gegaarde kalfssukade en flat iron.

Vrienden van Parnassia Groep

Vrienden van Parnassia Groep organiseert al enkele jaren een jaarlijks galadiner voor patiënten en mantelzorgers. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door bedrijven die het welzijn van de patiënten een warm hart toedragen en bereid zijn hun diensten hiervoor in te zetten.