Nieuws

Nieuws van Parnassia

02 oktober 2020

regulier-adomaatschappij.png

ADO Den Haag biedt onze patiënten de kans om werkervaring op te doen, makkelijker sociale contacten te leggen en ontspannende activiteiten mee te maken in een sportieve sfeer.

Door deze unieke samenwerking zet Parnassia de aantrekkingskracht en het bindend vermogen van ADO Den Haag in om doelen voor onze patiënten op het gebied van gezondheid, participatie en educatie mede te realiseren. De samenwerking sluit naadloos aan bij de herstelgerichte zorg van Parnassia. ADO Den Haag biedt de patiënten de kans om werkervaring op te doen, makkelijker sociale contacten te leggen en ontspannende activiteiten mee te maken in een sportieve sfeer. Al deze elementen dragen bij aan het nemen van de regie over het eigen leven.

Richard Prins, bestuurder van Parnassia (links) en Hans Roskamp, bestuurslid van ADO Den Haag in de Maatschappij (rechts), ondertekenden het contract waarin de samenwerkingsafspraken opnieuw werden verlengd.

Voor thuiswedstrijden van ADO Den Haag zijn er wedstrijdkaarten beschikbaar voor patiënten die in zorg zijn bij Parnassia en hun mantelzorger/begeleider. De behandelaar/hulpverlener bij Parnassia kan kaarten aanvragen.

Film

De film 'Alles door oefening' brengt indringend in beeld wat deze samenwerking betekent voor onze patiënten.