Nieuws

Nieuws van Parnassia

05 maart 2019

regulier-open+dag.png

Werken in de ggz is werk om trots op te zijn. Dat laten we graag aan iedereen zien. Daarom opent Parnassia Groep de deuren in de Week van Zorg en Welzijn. Op woensdag 13 maart kun je bij Youz zelf ervaren hoe een volledige online behandeling werkt via de digitale poli jeugd. En op zaterdag 16 maart 2019 kun je terecht op onze locaties in Castricum en Den Haag. Een divers programma laat zien hoe wij elke dag met passie professioneel zorg leveren aan onze patiënten. Heb jij je altijd al afgevraagd hoe het er in de ggz aan toe gaat? Dan is dit je kans!

Carrière in de zorg: opleidingen en vacatures

Natuurlijk krijg je de kans om het gesprek aan te gaan over de mogelijkheden om te werken binnen de geestelijke gezondheidszorg (ggz). Zo worden diverse vacatures uitgelicht, is er een informatiemarkt waar verschillende zorgafdelingen zich presenteren en krijg je inzicht in opleidingen en stages. Per locatie verschilt het aanbod. Uiteraard is er ook voor kinderen wat te beleven.

Praktische info open dag

Youz Rotterdam

Woensdag 13 maart 12.00 – 16.00 uur

  • Prins Constantijnweg 30

Voor meer informatie over deze dag kijk je op youz.nl.

Parnassia Castricum

Zaterdag 16 maart 11.00 – 15.00 uur

  • Oude Parklaan 125

Download het programma

Parnassia Den Haag

Zaterdag 16 maart 11.00 – 15.00 uur

  • Passievruchtstraat 2 – ouderenpsychiatrie, activiteitenbegeleiding en opleidingen/vacatures
  • Kiwistraat 11 – ouderenpsychiatrie
  • Johan van der Bruggenstraat 1 – verslavingszorg
  • Monsterseweg 75 (kerk) – activiteitenbegeleiding; zorginformatiemarkt
  • Nicolaas van Akenstraat 20 – Groencentrum Klein Westland.

Er rijdt een eigen hop on hop off bus op vaste tijden tussen de verschillende locaties. De tijden kan je vinden op de locaties.

Over Parnassia

Beluister het interview met Katinka van den Berg (directeur bedrijfsvoering Parnassia) op RTV Discus. Klik op de uitzending van zaterdag 9 maart en luister vanaf minuut 21.

Week van Zorg en Welzijn

De Week van Zorg en Welzijn is een initiatief van de 14 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn, die samenwerken in Stichting RegioPlus. Ze werken samen om de beeldvorming en het imago van de sector zorg en welzijn te stimuleren.

Praat mee op social media met #WZW2019.