Nieuws

Nieuws van Parnassia

03 maart 2020

regulier_vader+en+bezorgde+dochter.jpg
Heb jij een familielid bij ons in behandeling en wil je graag jouw visie delen op onze hulpverlening? Of wil je helpen bij het organiseren van familieavonden? Vind je het leuk om op te treden als contactpersoon bij de afdelingen? Meld je dan nu aan voor de familieraad Noord-Holland.

De familieraad Noord-Holland is een regionale familieraad in oprichting (i.o.) voor familie en directbetrokkenen van onderdelen van Parnassia Groep die in Noord-Holland actief zijn. Dit zijn Parnassia, Reakt, i-psy, PsyQ, Brijder en Indigo. De familieraad komt op voor de gezamenlijke belangen van familie en draagt zo bij aan goede zorg voor hen.

Parnassia Groep is ervan overtuigd dat patiënten beter behandeld kunnen worden als familieleden nauwer bij de behandeling betrokken worden. Help jij onze zorg te verbeteren en denk je graag met ons mee? Kijk dan voor meer informatie op onze pagina Familieraad, download de folder Familieraad Parnassia Groep of neem direct contact op met Fred Fennema, ondersteuner regionale familieraad Haaglanden en familieraad Noord-Holland i.o. via familieraadnoordholland@parnassiagroep.nl.