Nieuws

Nieuws van Parnassia

17 februari 2015

450px-mantelzorger-denhaag.PNG

Parnassia lanceert een Facebookpagina voor Haagse mantelzorgers. De Mantelzorger Den Haag is bedoeld als ontmoetingsplek voor mantelzorgers  van volwassenen met psychische en geheugenproblemen. Bezoekers kunnen adviezen geven of krijgen van mensen in vergelijkbare omstandigheden. Ook een beroep doen op de familiecoach van Parnassia behoort tot de mogelijkheden.

De Mantelzorger Den Haag is een pagina voor Haagse mantelzorgers van volwassenen met psychiatrische problemen (posttraumatische stressstoornis (PTSS), schizofrenie, autistische stoornissen, A(D)HD, manisch-depressieve stoornis, angst-en dwangstoornissen, alcohol- en/of drugsverslaving, burn-out, borderline stoornis, depressie of dementie).

Mantelzorgers kunnen deze Facebookpagina gebruiken om met meer tevredenheid om te gaan met iemand die een psychiatrische ziekte heeft. En overbelasting te voorkomen.

Altijd klaar staan en alert zijn om een familielid –weer- uit de problemen te halen of te voorkomen dat deze problemen groter worden heeft gevolgen voor wat zij met hun eigen leven kunnen doen.

Deze pagina is een ontmoetingsplek voor Haagse mantelzorgers om adviezen te krijgen van andere mantelzorgers en indien gewenst van een familiecoach van Parnassia.

Ook kunnen zij er terecht voor praktische (wijkgebonden) ondersteuning.