paginakop nieuwsdetail

Componence Asset List

Je kunt ALLES als je het werkelijk wilt! - Sebastiaan Huizer

Zo’n 23 jaar geleden keek ik vaak naar de film Back To The Future, waarin Marty McFly regelmatig zei: ‘Je kunt alles als je het werkelijk wilt’. Dat was het begin van mijn inspiratie om een gelijknamig boek te schrijven. Het opstellen van het boek begon zo rond 2003, en dat terwijl veel mensen zeiden: ‘Je verpilt je tijd.’ Of ‘Dat gaat nooit werken.’ De negatieve adviezen kwamen van meerdere mensen uit mijn netwerk. Dus het heeft bijna 10 jaar geduurd om het boek daadwerkelijk uit te brengen. Dat was de eerste uitdaging. De tweede uitdaging was het onder de aandacht brengen. De derde uitdaging was een video blog getiteld: ‘De Levenslessen Van Sebastiaan’.

Mijn boek geeft een aantal tips over persoonlijke ontwikkeling, de boeken die ik gelezen heb en mijn auto biografie, waarin ik 4 van mijn grootste crisissen vertel, hoe ik dat beleefd heb en te laten zien dat er ook (nog steeds) hoop is voor diegenen die nu in de crisis zijn.

Het boek heeft zijn eigen verhaal. Ik heb mijn eigen verhaal. Het belangrijkste is: wanneer je maar genoeg werkt aan jezelf.  Door jezelf te ontwikkelen kun je leren te denken in mogelijkheden, wat deuren opent waarvan je nooit gedacht had dat dit je zou gebeuren. Waar een wil is, is een weg, en daarom heb het boek geschreven. Daarom ben ik blij mijn verhaal te vertellen.

Ja. Het is mogelijk om een beter leven op te bouwen. Het is mogelijk om te leren hoe jij je leven leuker kunt maken. Laat jij je onderdrukken omdat mensen jou naar de verkeerde school sturen of de verkeerde werkplek? Om werk te doen wat jonge kinderen ook kunnen doen? Hebben de mensen tegen jou gelogen over de studie die jij wilt doen? Ik heb geleerd om mijn leven in te richten zoals ik wil, wat heerlijk is. Maar daarvoor is écht geknokt. Je krijgt het allemaal niet cadeau. Mijn vraag aan jou is: Wil jij weten hoe jij een leuk, relaxt leven op te bouwen? Wil jij daadwerkelijk vooruit in het leven? Dan ligt de kans voor je. De kans van je leven. ‘Je kunt alles als je het werkelijk wilt’ is online beschikbaar. Het boek wat levens kan veranderen. Het boek wat jou leert dat je niet de enige persoon bent die het moeilijk heeft (gehad).

In 23 jaar ging ik van een uitzichtloos leven zonder perspectief naar een leuk leven. Mijn doel is om te gaan van een leuk leven te gaan naar een fantastisch leven! En dat betekent een avontuurlijk leven. Ik maakte van mijn hobby mijn werk en van mijn werk een avontuur. Ik ga mij niet meer zorgen maken, want dat heb ik genoeg gedaan. Verder wil ik je vooral aanmoedigen om leuke hobbies te zoeken. Van die hobbies je passie te maken, en misschien kun je daar wel je werk van maken. Bijvoorbeeld tekenen.