Patiëntenvertrouwenspersoon kop

Patiëntenvertrouwenspersoon

Patiëntenvertrouwenspersoon

Ben je opgenomen bij ons? Of ben je niet opgenomen en krijg je verplichte zorg? De patiëntenvertrouwenspersoon (PVP) kan je helpen met een klacht over jouw behandeling. Hij helpt je zaken op een rijtje te zetten en zoekt met jou naar de beste weg om jouw klacht op te lossen. Ben je niet opgenomen en krijg je vrijwillige zorg? Dan kun je terecht bij onze klachtenfunctionaris. De pvp is niet in dienst van ons en kan dus volledig onafhankelijk werken. Hij komt op voor jouw belangen en staat altijd aan jouw kant.

De pvp maakt van jouw hulpvraag een dossier. Daarin neemt hij alleen de persoonsgegevens op die hij nodig heeft om jouw hulpvraag te behandelen. Niemand mag dit dossier inzien behalve de pvp en jijzelf. Meer informatie hierover staat op de website van de Stichting PVP.

Op elke hoofdlocatie met een klinische afdeling van Parnassia is een patiëntenvertrouwenspersoon aanwezig.

 
Locatie Albardastraat
(Den Haag)
Jan Willem van Drunick
jw.van.drunick@pvp.nl
Telefoon 06 29 13 32 91
Tel. te bereiken: dinsdag t/m vrijdag

Locatie Monsterseweg
(Den Haag)

Hans Bogers
h.bogers@pvp.nl
Mobiel 06 15 04 51 81
Tel. te bereiken: ma, di, do, vr.
Locatie Oude Parklaan
(Castricum)
  Yaseer Choudhry
y.choudhry@pvp.nl
Mobiel 06 82 58 50 83
Tel. te bereiken: maandag t/m donderdag

Gedragsregels PVP vernieuwd

Op 1 januari 2020 is de wet BOPZ vervangen door de Wet verplicht ggz. Door deze wet krijgt de pvp te maken met nieuwe wettelijke taken en gewijzigde werkwijzen. Samen met onder meer cliënten heeft de Stichting PVP nieuwe gedragsregels ontwikkeld. Uitgangspunt is nog steeds dat cliënten optimaal ondersteund worden bij het realiseren van hun rechtspositie. Wij hebben deze gedragsregels mede-ondertekend.

Helpdesk Stichting PVP

Telefoon: 0900 444 88 88
Mail: helpdesk@pvp.nl