paginakop nieuwsdetail

Componence Asset List

durf+jij+met+mij+849+424.png
01 februari 2022

Durfjijmetmij.nl lanceert nieuwe website!

Na maandenlang bouwen, brainstormen en testen is het nu eindelijk zover. De vernieuwde website Durfjijmetmij.nl staat nu live! Na meer dan 10 jaar en vele vriendschappelijke en romantische matches werd het tijd voor vernieuwing. De spiksplinternieuwe, gratis website heeft een frisse, hippe uitstraling en we hebben ons best gedaan om durfjijmetmij.nl zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Durfjijmetmij.nl is een gratis ontmoetingsplatform voor mensen met psychische en/of psychosociale bagage. Zij vinden het vaak moeilijk nieuwe contacten te leggen. Op durfjijmetmij kan dat in een veilige omgeving met anderen die soortgelijke achtergrond hebben (gehad). Zo kunnen ze makkelijk op zoek naar vriendschap en liefde en verkleint het de eenzaamheid waar deze mensen vaak mee kampen.

De liefde vieren

De hele maand februari vieren wij op de site de liefde. We delen succesverhalen van de afgelopen jaren. Dankzij de site ontstonden mooie vriendschappen en relaties. Iedere week maken onze 5.000 leden kans op leuke prijzen.

Cliënten die in zorg zijn bij Parnassia Groep kunnen zich aanmelden op de site. Geef jouw cliënt de tip eens te kijken op de site durfjijmetmij.nl. Het is een laagdrempelige manier om sociale contacten te leggen. Dit kan weer bijdragen aan het herstel. Durfjijmetmij.nl brengt een match in vriendschap of liefde dichterbij!

Steeds meer leden

De vernieuwde website gaan we ook breed onder de aandacht brengen. Hiervoor zetten wij onze gloednieuwe sociale media kanalen in. Wil je op de hoogte blijven van alle acties, nieuwtjes en tips? Volg ons dan op Facebook en Instagram.

Steeds meer zorgorganisaties sluiten zich aan bij durfjijmetmij. Alleen dan kunnen hun cliënten gebruikmaken van de mogelijkheid om met andere (ex)cliënten buiten de eigen zorginstelling in contact te komen.

Wij kijken uit naar deze ‘maand van de liefde’ en hopen op deze manier het ledenaantal verder te vergroten, zodat er nog meer kansen ontstaan voor onze leden in liefde en/of vriendschap.

Liefdevolle groet,

Team Durfjijmetmij.nl