paginakop nieuwsdetail

Componence Asset List

informatie+stand+849+x+424.png
21 juni 2023

ART en leefstijl festival in Den Haag

Op welke manier worden mensen die, ondanks allerlei behandelingen, langdurig in de ggz verblijven toch zicht gegeven op een nieuw perspectief? Wat activiteiten biedt Reakt en hoe dragen ze bij aan herstel? Hoe ziet een kliniek van Langdurig Intensieve Behandeling eruit en wat doen ze daar? Allemaal vragen die beantwoord worden op het ART en leefstijlfestival in Den Haag op 23 juni.   

 

Er zijn mensen met een psychische aandoening die al lang binnen ggz-instelling wonen en bij wie het herstel is gestagneerd. Dankzij de ART-methode kunnen we ze nieuw perspectief bieden. De cliënt werkt samen met zijn/haar naasten en onze hulpverleners in een drie-eenheid aan het herstel. Volg een van de presentaties voor meer tekst en uitleg. Dé gelegenheid om vragen te stellen!

De deuren van onze Langdurig Intensieve Behandeling (LIB) afdelingen staan open zodat je een kijkje kunt nemen hoe we daar, met kleine stapjes,  werken aan herstel en verbetering van de kwaliteit van leven.

De Reakt afdelingen zijn ook te bezoeken. Verbaas je over de veelzijdigheid die geboden wordt om mensen met psychische problemen of een verslavingsachtergrond weer op weg te helpen in hun dagelijks leven. Bijvoorbeeld bij het vinden en behouden van werk, bij het vergroten van het sociale netwerk of bij het leiden van een gezonder leven.

Niet (meer) roken is een belangrijk deel van een gezonder leven. Maar hoe doe je dat? Wij hebben volop ervaring en tips.

Speciaal voor dit ART en leefstijl festiuval laten we een treintje rijden tussen de verschillende locaties op ons terrein aan de Monsterseweg. Makkelijker kunnen we het niet meer maken. wink

 

Je kunt een kijkje nemen  op het ART & Leefstijlfestival in  en rondom de Franciscuskerk, Monsterseweg 75 in Den Haag op vrijdag 23 juni van 11.00 tot 18.00 uur.