Onze locaties kop

FACT Medicatiepoli Purmerend

FACT Medicatiepoli Purmerend

De medicatiepoli is gespecialiseerd in begeleiding bij bepaald medicijngebruik. Het is een polikliniek waarin wordt samengewerkt door een verpleegkundig specialist, doktersassistente en verpleegkundigen onder leiding van een psychiater.

Voor wie is de medicatiepoli

De medicatiepoli is bedoeld voor mensen die zijn behandeld bij het FACT en stabiel zijn en dit naar verwachting ook blijven. Wij bieden begeleiding bij het gebruik van Clozapine, Depakine, Lithium en/ of antipsychotica in depotvorm. (Bij depots/injecties gaat het vaak om hogere doseringen van een bepaald middel.)

Bereikbaarheid

De medicatiepoli is elke dinsdagmiddag geopend tussen 13.00 – 17.00 uur. Consulten zijn altijd op afspraak. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij tussen 08.30 – 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor vragen of het maken van een afspraak. Bij zaken die even kunnen wachten kunt u ook mailen: factmedicatiepoli@parnassia.nl.

Meer informatie (folder)

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Parnassia, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Parnassia via: