Onze locaties kop

Ambulant Midden-Kennemerland

Ambulant Midden-Kennemerland

Oudere cliënten bij wie (een vermoeden van) een psychiatrische aandoening bestaat, zoals depressie, angst, persoonlijkheidsproblematiek of psychotische stoornissen, kunnen voor diagnostiek en behandeling terecht bij een van onze ambulante teams.

Deze teams zijn samengesteld uit verschillende disciplines zoals ouderenpsychiater, psychotherapeut of GZ-psycholoog, systeemtherapeut, SPV, ambulant verpleegkundige en activiteitenbegeleider.

Wie kunnen bij ons terecht?

Wij zijn gespecialiseerd in psychiatrische behandeling bij ouderen. Ben je ouder dan 65 en heb je voor het eerst te maken met psychiatrische problemen? Of verergeren je psychische problemen door lichamelijke problemen die bij ouder worden horen? Dan kun je bij ons terecht. Ook zijn wij er voor je als je psychische of sociale problemen ervaart die samenhangen met ouder worden.

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Parnassia, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Parnassia via: