Onze locaties kop

Geriatrie-team President Kennedylaan

Geriatrie-team President Kennedylaan

Binnen Parnassia bestaan specialistisch teams en wijkteams. Een van de specialistische teams is het geriatrie-team.

Wie zijn wij?

Als geriatrie-team zijn wij gespecialiseerd in cognitieve stoornissen in combinatie met plotselinge verwardheid (Delier), hallucinaties en andere psychiatrische symptomen, somberheid/depressies. Probleemgedrag , bijvoorbeeld agressiviteit, niet willen eten en/of drinken, sociale problemen en eenzaamheid.

Ons team bestaat uit meerdere disciplines zoals een klinisch geriater, specialist ouderengeneeskunde, psychiater, (GZ-)psycholoog en (sociaal psychiatrisch) verpleegkundige.

Wat doen wij?

Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden om cliënten met cognitieve stoornissen met vaak co-morbiditeit te helpen, zoals een duidelijke diagnose stellen, behandeling bij cognitieve stoornissen en probleemgedrag en begeleiding van cliënten en hun mantelzorgers. Wij doen daarbij ook, indien noodzakelijk, neuropsychologisch onderzoek, beeldvormend onderzoek en bloedonderzoek bij cliënten. Ook kunnen cliënten meedoen aan onze Kopzorggroep.

Wij vinden betrokkenheid van familie en andere naasten bij de behandeling van essentieel belang. Daarom wordt een vertegenwoordiger vanaf het begin van de zorgverlening betrokken. Dit gebeurt in samenspraak met de cliënt. Ook is deelname mogelijk aan onze Ondersteuningsgroep voor mantelzorger van mensen met dementie.

Wil u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Graag verwijzen wij je ook naar de informatie die over ons team is gepubliceerd:

Andere locaties

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Parnassia, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Parnassia via: