Blijven leren en ontwikkelen is de professionele kans die we bieden aan iedereen die bij ons werkt. Wij bieden onze mensen hoogwaardige opleidingen vanuit onze eigen academie.

Onze vacatures

Op onze vacaturesite staan alle vacatures bij Parnassia. U kunt direct solliciteren door het sollicitatieformulier voor de verschillende functies in te vullen.

Wat bieden wij de medewerker?

Permanent leren is een professionele opdracht voor iedereen die bij ons werkzaam is. Wij hebben een eigen Parnassia Academie, die het klimaat stimuleert voor Opleiding en Onderzoek binnen Parnassia.

Stagelopen of opleiding volgen

De opleidingen die u als (aankomend) zorgprofessional bij Parnassia Groep kunt volgen, hebben een directe relatie met de praktijk: 'Learning on the job'.

  • Het Zorg Innovatie Centrum (ZIC) is een programma voor mbo- en hbo-studenten die stage lopen of werken-leren bij  Parnassia.  Samen met zorgprofessionals kijken studenten van het ZIC naar uitdagingen binnen de ggz. Het ZIC verbindt  mbo- en hbo-studenten en enthousiasmeert aankomende professionals over het werk in de geestelijke gezondheidszorg .

    ‘Het is echt een nieuwe, innovatieve vorm, omdat mbo en hbo bij elkaar zitten. Het hbo krijgt mbo-les, en andersom. De studenten pakken gezamenlijk een probleem aan en proberen innovatieve oplossingen te verzinnen’, vertelt initiatiefnemer Sergej Koopmans. 

Onderzoeksplaatsen

Parnassia Groep biedt onderzoeksprogramma's binnen het complete spectrum van zorgprogramma's en multi-disciplinaire thema's.