paginakop - werken leren

Werken bij Parnassia

200x200+vrouw+aan+telefoon+achter+laptop.png

Blijven leren en ontwikkelen is de professionele kans die we bieden aan iedereen die bij ons werkt. Wij bieden onze mensen hoogwaardige opleidingen vanuit onze eigen academie. Ook het doen van onderzoek behoort tot de mogelijkheden. Interesse?

Solliciteer direct of neem contact met ons op om te horen welke kansen we je bieden. Werken in de ggz is boeiender dan je denkt!

Vacatures Parnassia

Op onze vacaturesite staan alle vacatures van Parnassia. Parnassia behandelt en begeleidt (jong)volwassenen met ernstig psychiatrische aandoeningen (EPA) en ouderen met psychiatrische problemen en dementie. Heb je affiniteit met deze doelgroep en sta je sterk in je schoenen? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. We hebben in de regio Noord-Holland en Haaglanden verschillende vestigingen, dus er is altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

Parnassia maakt onderdeel uit van Parnassia Groep. Door de verschillende specialistische zorg die we bieden, zijn er ook altijd mogelijkheden om je te oriënteren op andere doelgroepen. Onze recruiters kunnen je hierbij helpen en een dag meelopen met een afdeling kan altijd. Laat ons weten wat je wilt, we denken graag met je mee. Misschien wil je wel de nieuwe collega van Marrije worden. Werken op een open afdeling waar mensen met acute psychiatrische problemen rekenen op onze hulp.

Wat bieden wij collega's?

Permanent leren is een professionele opdracht voor iedereen die bij ons werkzaam is. Wij hebben een eigen Parnassia Groep Academie die het klimaat stimuleert voor opleiding en onderzoek binnen Parnassia. Op dit moment lopen er meer dan 150 onderzoeken binnen Parnassia Groep. Deze variëren van onderzoek naar neurocognitieve stoornissen tot interculturele psychiatrie. Ook hebben we de ambitie meer afdelingen te krijgen met een TOPGGz-erkenning. Verder bieden we verschillende trainingen die bijdragen tot persoonlijke en professionele groei en een uitgebreid pakket met arbeidsvoorwaarden. Je salaris is conform cao ggz.

Jouw nieuwe collega’s

Binnen Parnassia kun je zowel ambulant werken als in een kliniek. Of je kunt op pad in de wijk en sinds kort hebben we binnen Parnassia Groep een digitale poli waarmee we patiënten volledig online behandelen. Zo zijn zij in een veilige, alledaagse thuisomgeving actief bezig met hun behandeling. We werken met kleine, professionele teams waar jouw mening telt. Wat je doet, doet ertoe.

Maak kennis met Yvonne, een collega die bij Woodstock werkt, een woonvorm voor verslaafden.

Benieuwd wat andere collega’s zeggen over werken bij Parnassia Groep? Lees het verhaal van Jenny waarom ze werkt in de ggz.

Sandra, 55 jaar – maatschappelijk werk: Parnassia is een bedrijf met veel kennis en een hoop mogelijkheden. Je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen.

Angelique, 52 jaar – verpleegkundige OVP: De OVP (Opvang Verwarde Personen) is een plek waarvan je van te voren niet weet hoe je dag eruit gaat zien, daar houd ik van. De samenwerking met de politie trekt me aan,  ik houd van een beetje actie. Daarnaast is OVP een plek waar je veel kan leren.

Fred, 59 jaar – sociaal psychiatrisch verpleegkundige/systeemtherapeut: Parnassia is een uitdagende en inspirerende werkomgeving waar je kans krijgt om het verschil te maken met ruime mogelijkheden tot zelfontplooiing.

Stagelopen of opleiding volgen

Een stageplek of een leer-werkplaats bieden je een mooie kans om te kijken wat het werken in de ggz inhoudt. Hieronder enkele mogelijkheden

  • Het Zorg Innovatie Centrum (ZIC) is een programma voor mbo- en hbo-studenten die stage lopen of werken-leren bij  Parnassia in de regio Den Haag. Samen met zorgprofessionals proberen studenten een innovatieve oplossing te bedenken voor problemen waar ze tijdens hun leerplek tegenaan te lopen. Het ZIC verbindt mbo- en hbo-studenten en enthousiasmeert aankomende professionals over het werk in de geestelijke gezondheidszorg.

BBL-4 opleiding bij Parnassia in regio Noord-Holland

Parnassia biedt in de regio Noord-Holland de mogelijkheid om de vierjarige BBL-4 opleiding tot verpleegkundige in de psychiatrie te volgen. Ook bieden we een verkorte, driejarige opleiding. Beide opleidingen zijn een combinatie van werken en leren. Degenen die deze opleiding volgen, werken als leerling verpleegkundige bij Parnassia en krijgen daarvoor salaris betaald.

Lees meer over onze opleiding tot verpleegkundige niveau 4.

Vanuit onze Parnassia Groep Academie leiden we professionals op in alle vakgebieden van de ggz met erkende opleidingsplaatsen.

Onderzoeksplaatsen

Parnassia Groep biedt onderzoeksprogramma's binnen het complete spectrum van zorgprogramma's en multidisciplinaire thema's. Bij interesse is er mogelijkheid om aan deze programma’s deel te nemen of aan te sluiten bij verschillende specialismegroepen. Naast kennis en consultatie zetten deze experts lijnen uit voor scholing, onderzoek en innovatie. Er is volop te ontdekken binnen Parnassia.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over werken bij Parnassia? Of wil je meer weten over jouw mogelijkheden binnen Parnassia Groep? Neem dan contact met ons op of mail naar: wervingsbureau@parnassiagroep.nl.