Nieuws

Nieuws van Parnassia

22 maart 2019

Regulier-diner-maaltijd-gala.jpg

Het Atrium City Hall in het stadhuis van Den Haag is zaterdag 23 maart het decor van een galadiner voor bijzondere gasten. 130 mensen (cliënten van Parnassia en hun mantelzorgers) krijgen een heerlijk diner aangeboden. Bestuurders van Parnassia, burgemeester Pauline Krikke en wethouders Parbhudayal, Van Alphen en Van Asten helpen een handje mee.

Programma

De gemeente Den Haag opent om 18.00 uur haar deuren voor dit galadiner. Na een welkomstwoord, gaat burgemeester Pauline Krikke in gesprek met de aanwezigen. De avond wordt muzikaal begeleid door een optreden van Latin big band La Parranda. Ondertussen genieten cliënten en hun mantelzorgers, aan prachtig gedekte tafels van een sterrendiner, samengesteld en bereid door Huuskes.

Vrienden Parnassia Groep

Vrienden Parnassia Groep biedt al enkele jaren een jaarlijks galadiner aan voor cliënten en mantelzorgers in Rotterdam en Castricum. Dit jaar vindt het galadiner voor het eerst plaats in het atrium van het stadhuis Den Haag. Vrienden van Parnassie Groep werkt hierin samen met bedrijven die de cliënten een warm hart toedragen en hiervoor hun diensten willen inzetten.