Nieuws

Nieuws van Parnassia

24 maart 2019

regulier-parnassia+groep+galadiner-atrium+city+hall+Den+Haag.jpg
Het Atrium City Hall in het stadhuis van Den Haag was zaterdagavond het decor van een galadiner voor bijzondere gasten. 130 mensen (cliënten en mantelzorgers van Parnassia) kregen een heerlijk diner aangeboden. Bestuurders van Parnassia, burgemeester Pauline Krikke en wethouders Parbhudayal, Van Alphen en Van Asten hielpen een handje mee.

Atrium City Hall

De gemeente Den Haag stelde speciaal voor deze gelegenheid het atrium van het stadhuis beschikbaar. De zaal was fantastisch aangekleed, mede door de ondersteuning van een groep betrokken vrijwilligers. Na een warm welkomstwoord van burgemeester Pauline Krikke konden aanwezigen aan het sterrendiner beginnen, dat samengesteld en bereid werd door Huuskes. Tussen de gangen door was er een swingend optreden van de band La Parranda.

Vrienden van Parnassia Groep

Vrienden van Parnassia Groep biedt al enkele jaren een jaarlijks galadiner aan aan patiënten en mantelzorgers in Rotterdam en Castricum. Dit jaar vindt het galadiner voor het eerst plaats in Den Haag. Zij werkt hierin samen met bedrijven die een warm hart toedragen aan de patiënten en hiervoor hun diensten willen inzetten.

Fotografie door Sylvester Jimenez