paginakop - locaties

Geriatrie Team Leggelostraat

Over ons

Binnen Parnassia bestaan specialistisch teams en wijkteams. Een van de specialistische teams is het Geriatrie Team.


Wie zijn wij ?

Als Geriatrie Team zijn wij gespecialiseerd in cognitieve stoornissen in combinatie met plotselinge verwardheid (Delier), hallucinaties en andere psychiatrische symptomen, somberheid/depressies. Probleemgedrag , bijvoorbeeld agressiviteit, niet willen eten en/of drinken, sociale problemen en eenzaamheid.

Ons team bestaat uit meerdere disciplines zoals een klinisch geriater, specialist ouderengeneeskunde, psychiater, (GZ-)psycholoog en (sociaal psychiatrisch) verpleegkundige.

Wat doen wij?

Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden om patiënten met cognitieve stoornissen met vaak co-morbiditeit te helpen, zoals een duidelijke diagnose stellen, behandeling bij cognitieve stoornissen en probleemgedrag en begeleiding van patiënten en hun mantelzorgers. Wij doen daarbij ook, indien noodzakelijk, neuropsychologisch onderzoek, beeldvormend onderzoek en bloedonderzoek bij patiënten. Ook kunnen patiënten meedoen aan onze Kopzorggroep.

Wij vinden betrokkenheid van familie en andere naasten bij de behandeling van essentieel belang. Daarom wordt een vertegenwoordiger vanaf het begin van de zorgverlening betrokken. Dit gebeurt in samenspraak met de patiënt. Ook is deelname mogelijk aan onze Ondersteuningsgroep voor mantelzorger van mensen met dementie.

Wil u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. Graag verwijzen wij u naar onze Folder GTP.

Locaties Geriatrie Team Parnassia

Geriatrie Team Leggelostraat

Adres

Leggelostraat 85
2541 HR Den Haag
088 357 57 99

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur