paginakop nieuwsdetail

Componence Asset List

pion.jpg
14 juni 2024

Plaatsing slagbomen Woonzorgpark Rosenburg Den Haag

Om diverse problemen aan te pakken, zullen er vanaf 17 juni slagbomen worden geplaatst bij de in- en uitgangen van Woonzorgpark Rosenburg aan de Albardastraat. Eind juni zullen deze slagbomen operationeel zijn.

Oorzaken van de maatregel Deze slagbomen zijn bedoeld om de veiligheid en het beheer van ons terrein te verbeteren en de leefbaarheid van het woonzorgpark te waarborgen.

  • Veiligheid van voetgangers en fietsers: Het reguleren van het verkeer op het woonzorgpark creëert een veilige omgeving voor voetgangers en fietsers.
  • Parkeerplaatsen voor collega's en bezoekers: Door het voorkomen van parkeren door derden, zorgen we voor voldoende parkeergelegenheid voor onze collega’s en bezoekers.
  • Toegang voor hulpdiensten: Dit garandeert dat de toegangswegen voor hulpdiensten onbelemmerd blijven.
  • Schoon en leefbaar woonzorgpark: Het tegengaan van illegaal afval dumpen houdt het woonzorgpark schoon en leefbaar voor iedereen.

Hoe werkt het nieuwe systeem? Als bezoeker kunt u zich melden via de intercom bij de slagboom. Er worden u een aantal controlevragen gesteld. Daarna wordt de slagboom voor u opengedaan. Indien u een toegangspas heeft, kunt u deze aanbieden bij de slagboom en gaat deze automatisch voor u open.

Deze maatregelen zijn bedoeld om de genoemde problemen aan te pakken en de veiligheid te verbeteren.