Onze locaties kop

Woodstock

Woodstock

Over ons

Woodstock biedt een woonplek aan mensen ouder dan 45 jaar, die al jarenlang verslaafd zijn en in sommige gevallen ook psychiatrische problemen hebben. Vaak hebben zij al vele pogingen gedaan om van hun verslaving te herstellen en is dat niet gelukt.

Unieke woonvoorziening

Het unieke aan Woodstock is dat er een gedoogbeleid is; de bewoners mogen middelen blijven gebruiken in hun eigen kamer. Verder worden ze begeleid, krijgen ze drie maaltijden per dag en medische zorg. En kunnen ze binnen de woonlocatie werken voor zakgeld.

Dankzij Woodstock wordt voorkomen dat deze mensen de maatschappij overlast bezorgen en buiten op straat moeten slapen. Woodstock biedt ze een rustige en veilige plek om te wonen en geeft bewoners de mogelijkheid om hun leven weer op de rit krijgen.

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Parnassia, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Parnassia via: