Onze locaties kop

Kliniek Ouderenpsychiatrie

Kliniek Ouderenpsychiatrie

Ouder worden kan veel veranderen. Je gaat van een werkzaam leven naar pensioen of van een druk gezin naar uitvliegende kinderen. Gezondheidsproblemen, ziekte of verlies kunnen een rol gaan spelen. Of je merkt dat je psychische ziekte verandert nu je ouder wordt.

Behandeling en begeleiding

Binnen de ouderenpsychiatrie wordt diagnostiek (onderzoek naar de oorzaak van de klachten) gedaan naar de aard, ernst en eventueel oorzaak van uw psychische klachten. Er wordt behandeling en begeleiding geboden om je te helpen bij jouw herstel. Hierbij is aandacht voor de psychische, lichamelijke en sociale veranderingen die gepaard gaan met ouder worden.

Woonlocatie

De zorg vindt plaats in rustige, moderne en beschermende woonlocatie op het landgoed Duin en Bosch in Castricum. Afhankelijk van het beloop kan je weer naar huis met nazorg en ondersteuning vanuit een ambulant team, of wanneer dat nodig is naar een afdeling voor vervolgbehandeling.

Beweegtuinen

Rondom de kliniek zijn twee zijn twee beweegtuinen ontwikkeld, speciaal ingericht voor zowel cliënten van Parnassia als oudere buurtbewoners. Het is de schakel tussen zorg en sport, een uitdagende oefenplek met beweegtoestellen geschikt voor senioren.

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Parnassia, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Parnassia via: