Onze locaties kop

Breehorn Rehabilitatie en Verblijf Volwassenen

Breehorn Rehabilitatie en Verblijf Volwassenen

Dit in 2013 gerenoveerd monumentaal pand op Landgoed Duin en Bosch ligt in het duingebied naast de dorpen Bakkum en Castricum.

Breehorn heeft in een relatief korte tijd een metamorfose ondergaan en is voorzien van alle gemakken van deze tijd. 58 cliënten, verdeeld over 3 afdelingen, hebben hier een eigen appartement met een eigen voordeur en een eigen adres. Zo biedt Breehorn een beschermde omgeving voor cliënten met langdurige zorgafhankelijkheid, voortvloeiend vanuit een ernstige psychiatrische aandoening, eventueel in combinatie met somatische problematiek.

Het zorgteam van Breehorn levert woonzorg– en behandeling, dat zich kenmerkt door een medische zorg en structuur op individuele maat, dagbesteding, sociale contacten, herstel- en rehabilitatiemethodieken.

Werken op deze locatie?

Werken op deze locatie?

Bij Parnassia, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis. Solliciteer snel en misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures of lees meer informatie over werken bij Parnassia via: