Patiëntenvertrouwenspersoon

200x200+dame+onderaan+trap+met+oranje+achtergrond.png

Bent u opgenomen bij ons? Of bent u niet opgenomen en krijgt u verplichte zorg? De patiëntenvertrouwenspersoon (PVP) kan u helpen met een klacht over uw behandeling. Hij helpt u zaken op een rijtje te zetten en zoekt met u naar de beste weg om uw klacht op te lossen. Bent u niet opgenomen en krijgt u vrijwillige zorg? Dan kunt u terecht bij onze klachtenfunctionaris. De pvp is niet in dienst van ons en kan dus volledig onafhankelijk werken. Hij komt op voor uw belangen en staat altijd aan uw kant.

De pvp maakt van uw hulpvraag een dossier. Daarin neemt hij alleen de persoonsgegevens op die hij nodig heeft om uw hulpvraag te behandelen. Niemand mag dit dossier inzien behalve de pvp en uzelf. Meer informatie hierover vindt u op de website van de Stichting PVP.

Op elke hoofdlocatie met klinische afdeling van Parnassia is een patiëntenvertrouwenspersoon aanwezig.

 
Locatie Albardastraat
(Den Haag)
Jan Willem van Drunick
jw.van.drunick@pvp.nl
Telefoon 06 29 13 32 91
Tel. te bereiken: dinsdag t/m vrijdag

Locatie Monsterseweg
(Den Haag)

Hans Bogers
h.bogers@pvp.nl
Mobiel 06-15045181
Tel. te bereiken: ma, di, do, vr.
Locatie Oude Parklaan
(Castricum)
Roos Ligthart
r.ligthart@pvp.nl
Mobiel 06- 49667401
Tel. te bereiken: dinsdag t/m vrijdag

Gedragsregels PVP vernieuwd

Op 1 januari 2020 is de wet BOPZ vervangen door de Wet verplicht ggz. Door deze wet krijgt de pvp te maken met nieuwe wettelijke taken en gewijzigde werkwijzen. Samen met onder meer patiënten heeft de Stichting PVP nieuwe gedragsregels ontwikkeld. Uitgangspunt is nog steeds dat patiënten optimaal ondersteund worden bij het realiseren van hun rechtspositie. Wij hebben deze gedragsregels mede-ondertekend.
 

Helpdesk Stichting PVP

Telefoon: 0900 444 88 88
​​​​​​​Mail: helpdesk@pvp.nl