Online hulp

Online hulp Parnassia: ons E-health aanbod

200x200+vrouw+aan+telefoon+achter+laptop.png

Als onderdeel van de totale behandeling biedt Parnassia ook online behandeling en begeleiding. Voordelen hiervan zijn voor u: thuis werken aan uw behandeling, online contact met uw behandelaar en u kunt aan uw behandeling werken wanneer u wilt.

Ons aanbod

Zelf aan de slag met uw probleem! Parnassia heeft een ruime selectie aan online behandelingen. Er zijn online-programma's zonder en met begeleiding van een hulpverlener. Daarnaast bieden wij een aantal smartphone- en tabletapps aan ter ondersteuning van uw behandeling.

Wij investeren veel tijd en energie in de ontwikkeling van nieuwe modules, zoals wij onze online-programma's noemen. Daarnaast combineren we de online hulpverlening steeds vaker met persoonlijke gesprekken met onze behandelaren.

Ons online aanbod vindt u in ons online behandelplatform. Ook wanneer u langdurige begeleiding krijgt is online behandelen mogelijk.

Hoe werkt het?

  • Met uw behandelaar spreekt u af welke module u gaat volgen en hoe vaak u online met elkaar contact heeft.
  • Het secretariaat van uw behandelaar regelt uw inschrijving voor de online mogelijkheden.
  • U ontvangt dan per mail een inlogcode en een wachtwoord om in te loggen. Na het inloggen komt u op uw persoonlijke startpagina waar u de modules vindt  waarin u kunt werken.