Heeft u of uw naaste een ernstige psychiatrische aandoening in combinatie met een lichamelijke ziekte of beperking? Een geschikte woonplek of tijdelijke revalidatieplek vindt u in ons psychiatrisch verpleeghuis Dorestad.

Dorestad is een psychiatrisch verpleeghuis. We hebben alles in huis om u met psychiatrische problemen te helpen in combinatie met 24-uurs verpleeghuiszorg.

Wij helpen u met

  • wonen
  • of revalideren

Wonen

Vaak bent u al langere tijd in behandeling in de ggz. Lichamelijke problemen zorgen ervoor dat u verpleeghuiszorg nodig heeft. De lichamelijke klachten kunnen te maken hebben met het ouder worden, een ongeluk of ander voorval dat ingrijpende lichamelijke beperkingen geeft waardoor u (tijdelijk) niet meer zelfstandig kunt wonen.

Wanneer u bij ons woont helpen we u met:

  • verminderen van u klachten
  • een prettige omgeving

Revalideren

Na een ziekenhuisopname of verblijf in een revalidatiecentrum kunt u (verdere) revalidatiezorg nodig hebben in een omgeving die helemaal aansluit bij uw omstandigheden. Bij Dorestad nemen we u dan tijdelijk op.

Aanmelden voor Dorestad

Om permanent te gaan wonen of tijdelijk te worden opgenomen bij Dorestad is een verwijzing nodig van uw huisarts, specialist, ggz behandelaar.

Folders Dorestad